Close
Picture of Мултивитаминска за раце

Мултивитаминска за рацеДоминантна растенија
лаванда, еукалиптус, лимон

L'uso quotidiano previene primi Boranja e le mani di invecchiamento. Protegge le mani durante l'esecuzione di compiti e mansioni che richiedono duro contatto prolungato con acqua e detergente. La pelle crea uno strato protettivo, "guanto invisibile", che protegge la pelle delle mani per tutto il giorno. È indispensabile in estate e in inverno, perché impedisce l'essiccazione della pelle e la protegge dal freddo. Si applica ad umido sfregamento della pelle.

Ефекти

Покрај што со редовна употреба, при груби работи и при подолг контакт со вода и детергенти, ја штити кожата создавајќи заштитен слој кој трае во текот на целиот ден, мултивитаминскиот додаток од масло од авокадо, невен, морков и соја, со подобрување на регенерацијата со забрзување на метаболизмот на ниво на клетка, се засилува ефектот на превенција од предвремено стареење на кожата. Примерена е за сите типови на кожа. Подеднакво е ефикасна и корисна и во текот на летото и зимата, бидејќи го спречува исушувањето на кожата и ја штити од студ.

Користење

Се нанесува со втривање на влажна кожа.

Picture of 30 ml pack
30 ml pack

Етикета: 1203

Член поени: ,

€6,55