Close
Picture of Мултивитаминска за петици

Мултивитаминска за петициДоминантна растенија
авокадо, морков, невен

Effective product which can be used far beyond the primary purpose. Reliable tool for the care and treatment of hard parts of the skin, heels, knees, elbows, fingers. Solve the problem of hard and coarse heels. This product softens and regenerates the skin. Positive effects are achieved in only a few days of use. We recommend daily use because of anti fungal and antibacterial properties. The balm should be applied to wet skin.

Ефекти

Сигурно средство за нега и третман на грубите делови од кожата на петиците, табаните, колената, лактовите, дланките. Комплексот масла од авокадо, невен, морков и соја значително ја засилуваат регенеративната способност на кожата и го спречува нејзиното предвремено стареење. Заради благотворното дејство може несметано да се користи на сите делови на кожата, здрава или оболена. Гарантирано ги решава проблемите со тврдите и испукани петици после само неколкудневна примена!

Користење

Мала количина на кремата се нанесува со влажни раце на влажна кожа, и благо се втрива. Се препорачува секојдневна употреба заради потврдените антигабични и антибактериски својства.

Picture of 30 ml pack
30 ml pack

Етикета: 1103

Член поени: ,

€7,90