Close
Picture of Маслен отстранувач на лак за нокти

Маслен отстранувач на лак за ноктиДоминантна растенија
портокал, лимон, рицинус
Ефекти

Комбинација на билни и етерични масла од лимон и портокал, го спречува сушењето, белеењето, листањето и пукањето на ноктите. Ноктите остануваат сјајни, со сочувана глазура.

Користење

После употребата на маслениот отстра-нувач, препорачлива е да се сочека 20-30 минути пред повторното нанесување на лак, бидејќи отстранувачот, за време на сушењето, образува заштитен филм на површината на ноктот.

Picture of 60 ml
60 ml

Етикета: 1350

Член поени: 1,3

Availability: In stock
€3,00