Close
Picture of Тоник

ТоникДоминантна растенија
хмељ, камилица,, ајдучка трева
Ефекти

Елиминацијата на причините за нарушувањето на циклусот на раст на косата успешно ги запира зголемените губитоци. Активните поливалентни билни екстракти (див костен, камилица, хмељ, маточина...) и дополнителното засилување во вид на витамини, даваат производ кој делува превентивно, но и ја ублажува затекнатата состојба. Ја опоравува оштетената коса, ја зголемува влажноста и ја штити од негативните фактори. Редовна употреба се препорачува кај себореични состојби, проследено со зголемено опаѓање на косата.

Користење

Мала количина од шампонот темелно да се втрие во влажна коса, почнувајчи од коренот кон краевите. Убаво да се исплакне и по потреба да се повтори. По миењето, на влажна коса да се нанесе малку тоник, и да се втрие во коренот на косата. Тоникот не треба да се плакне.

Picture of 200 ml pack
200 ml pack

Етикета: 6200

Член поени: 14,8

Availability: In stock
€33,90