Close
Picture of Масло за јакнење на косата

Масло за јакнење на косатаДоминантна растенија
смрека, рузмарин, босилек
Ефекти

Комбинацијата од лековити билки ја поттикнува регенерацијата на коренот од влакното, го спречува пукањето и го прави влакното еластично и сјајно. Штити од неповолните влијаниjа, ја ревитализира боената коса и го спречува опаѓањето. Погодно е за дополнителна нега на сите типови коса.

Користење

Два до три часа пред секое миење на косата нанесете масло на коренот на косата, со истовремена масажа со кружни движења. Кај изразито сува коса и расцветани краеви пожелно е косата да се запакува и да се остави цела ноќ. При боењето на косата, ставете во бојата неколку капки масло.

Picture of 200 ml pack
200 ml pack

Етикета: 4300

Член поени: 7,5

Availability: In stock
€15,85