Close
Picture of Масло за нега на бебешка кожа

Масло за нега на бебешка кожаДоминантна растенија
лаванда, маточина, камилица,
Ефекти

Со адекватен избор на биолошки компоненти (етерични масла од лаванда и камилица и висок процент витамини) добиен е препарат кој е погоден за секојдневна нега на бебешката кожа и чувствителната кожа воопшто. Благотворно делува на смирувањето на иритацијата и воспаленијата, со што се обезбедува кожата на детето да остане мазна и заштитена во текот на целиот ден и ноќ.

Користење

Се нанесува во мали количини, со благо втривање. Препорачливо е после капење, на влажна кожа.

Picture of 200 ml pack
200 ml pack

Етикета: 4700

Член поени: 3,1

Availability: In stock
€6,70