Close
Picture of Регенератор

РегенераторДоминантна растенија
мајчина душица, камилица,, жалфија
Ефекти

Регенераторот делува на влакното така што ја зајакнува внатрешната структура и коренот, правејќи ја мека и сјајна. Со подолга употреба таа станува поздрава, добива на полност и волумен. Содржи мултивитамински билен комплекс – екстракт од див костен, витамини A, E, H и B комплекс, и есенцијални масни киселини. Погоден е за редовна нега на сите типови кожа.

Корист��ње

Мала количина да се нанесе на измиена, влажна кожа, и да се остави да стои 3-5 минути. Потоа да се измие со топла вода.

Picture of 100 ml pack
100 ml pack

Етикета: 6100

Член поени: 4,

Availability: In stock
€9,20