Close
Picture of Мултивитамински антирид

Мултивитамински антиридHemel Aнтирид содржи активни компоненти природни (какао путер, мед, восок, комплекс од витамини, растителни масла, екстракти од диви билки ...) кои брава во влага, потхранува кожата, освежување и обнова на колаген. Штити кожата од штетните сончеви зраци ефекти од тоа, исто така, содржи природни UVA филтер. Извонреден производ за нега на кожата околу очите деликатна, Криви вратот и во други делови на телото. Тој се нанесува со рацете и нежно масаж во влажни кожата.

Picture of 30 ml
30 ml

Етикета: 1503

Член поени: 7,2

Availability: In stock
€15,45