Close
Picture of Red Magic

Red MagicHemel Red Magic e 100% природен, 100% органски, 100% билен препарат произведен по единствена Hemel техно-логија, која овозможува исклучителна концентрација, максимално искористување на благотворните супстанции и силно синергистичко дејство на компонентите.

Со користење се постигнува: 24-часовна хидратација на кожата, ревитализација, епителизација, засилена прокрвеност, тонизирање, детоксикација, јакнење на кожата, баланс на метаболичките процеси на кожата, забавување на процесот на стареење на кожата, редуцирање на брчките, затегнување на кожата, создавање на мазна, мека и еластична кожа, UV заштита, антиоксидативно дејство, нутритивно дејство, Регенерација на колагенот, физичка заштита од надворешните влијанија.

Списокот на терапевтските дејства на маслото од роза е премногу долг и просто фасцинантен! Изнесуваме само неколку карактеристики. Маслото од роза го врамнотежува pH и функцијата на кожата, ја поттикнува прокрвеноста и метаболичките процеси во клетките. Има исклучителен ефект врз заморената кожа, а неговите антисептички својства го чинат идеално за третман на вирусни, габични и бактериски инфекции отпорни на дејството на антибиотици, особено кога е во прашање проблематична кожа. Обезбедува совршен тонус на кожата, ја враќа сетилноста, врши детоксикација, смирува, ги ублажува постоечките брчки, го забавува процесот на стреење на кожата...

Благодарение на изразеното синергистичко дејство со останатите, внимателно избалансирани компоненти и единствената технологија на производство, позитивното дејство на маслото од роза во Hemel Red Magic значително се засилува!

Мишел Лавабре, еден од најдобрите светски познавачи на есенцијалните масла и ароматерапијата, вели:
«Доколку имате среќа да поседувате етерично масло од роза, може да го користите на кој начин сакате. Тоа е најсигурно од сите лековити средства.»

Picture of 30 ml
30 ml

Етикета: 1000

Член поени: 105,

Availability: In stock
€365,00