Close

Став за приватност

Да ги заштитиме вашите лични податоци да се служат со безбедносните процедури ние мораме да ги спаси од неовластен пристап и злоупотреба. 

Hemelshop почитува вашата приватност и не се што е во неговата моќ за зачувување на приватноста на личните податоци. 

Лични податоци се користат за обезбедување на квалитетот услуги и за други намени не може да се користи. 

Секој корисник може да pregledavati и ажурирање на лични податоци што се запишани за време на регистрацијата, но мора да се пред-внесувате вашата email адреса и лозинка.