Close
Picture of За осетлива кожа

За осетлива кожаДоминантна растенија
бадем, лаванда, маслина


Ефекти

Овој производ врз база на мед, пчелин восок, комплекс витамини, и билни и етерични масла, поседува природно својство на апсорпција и непропустливост на негативните надвореш-ни влијаниа, задоволувајќи ги основните потреби на овој тип на кожа. Витамински, хранлив, регенеративен препарат кој храни, подмладува и ги активира биолошките функции. Поседува благ состав, со ефект на смирување, нега, хидратација и заштита на кожата. Природно средств�� за комплетна нега на осетливата кожа, подложна на иритации.

Користење

Се нанесува во мала количина, со влажни раце, на влажна, исчистена кожа.

Picture of 30 ml pack
30 ml pack

Етикета: 1630

Член поени: 3,5

Availability: In stock
€9,00