Close
Picture of Гел за туширање

Гел за туширањеДоминантна растенија
коморач, хмељ, маточина
Ефекти

Honey Shower Gel е идеална комбинација на мед и грижливо бирани билки, која кожата ја прави здрава и нежна. Благодарение на богатата содржина, истовремено делува смирувачки, освежително и дезинфекционо. Медениот гел е погоден за сите типови на кожа, особено за сува и осетлива кожа, пружајќи ѝ ја неопходната влажност и еластичност.

Користење

На влажна кожа нанесете доволна количина на гел и тријте се додека не се создаде поголема количина на пена. Исплакнете со многу топла вода и по потреба повторете ја постапката.

Picture of 130 ml pack
130 ml pack

Етикета: 7030

Член поени: 2,4

Availability: In stock
€6,00