Close
Picture of Шампон со млеко и чоколада

Шампон со млеко и чоколадаДоминантна растенија
соја, ајдучка трева, див костен
Ефекти

Иновативен концепт во користењето на природните енергетски состојки во ко-зметиката, погоден за нега на сите типови коса. Обезбедува нутрутивни состојки кои ѝ ја враќаат еластичноста, сјајот и мекоста.

Користење

Мала количина од шампонот да се истури на дланката и темелно да се втрие во влажна коса, почнувајќи од коренот кон краевите. Добро исплакнете и по потреба повторете ја постапката.

Picture of 100 ml pack
100 ml pack

Етикета: 6080

Член поени: 1,9

Availability: In stock
€4,40