Close
Picture of Шампон против првут

Шампон против првутДоминантна растенија
рузмарин, жалфија, магдонос
Ефекти

Преку елементарните микро честички, биоактивните компоненти ефикасно делуваат на прекумерното лачење на лојните жлезди и го сузбиваат создавањето на првутот. Го елиминираат вишокот маснотии, ја смируваат кожата на главата, го зајакнуваат коренот на косата давајќи и здрав и негуван изглед.

Користење

Мала количина од шампонот темелно да се втрие во влажна коса, почнувајќи од коренот кон краевите. Добро исплакнете и по потреба п��вторете ја постапката. За оптимален терапевтски ефект, потребна е редовна употреба.

Picture of 100 ml pack
100 ml pack

Етикета: 6040

Член поени: 1,6

Availability: In stock
€3,75