Close
Picture of Шампон за нормална коса

Шампон за нормална косаДоминантна растенија
коморач, хмељ, маточина
Ефекти

Шампонот е сочинет од идеална ко-мбинација на активни компоненти прилагодени за нега и одржување на нормална, здрава коса, делувајќи смирувачки и на кожата на главата. Погоден е за редовно одржување на хигиена и нега на нормална коса.

Користење

Мала количина од шампонот темелно да се втрие во влажна коса, почнувајќи од коренот кон краевите. Добро исплакнете и по пот��еба повторете ја постапката.

Picture of 100 ml pack
100 ml pack

Етикета: 6010

Член поени: 1,4

Availability: In stock
€3,25