Close
Picture of Шампон за екстра волумен

Шампон за екстра волуменДоминантна растенија
коморач, камилица,, ајдучка трева
Ефекти

Го решава проблемот со тенки и слепени влакна зголемувајќи го волуменот и правејќи ја косата погуста и побујна. Содржи активни компоненти како што се: мед, екстракти од лековити билки, витамини A, E, F, H и B комплекс, кои делуваат длабински давајќи и на косата полност и сјај. Ефикасен е и погоден за нега и одржување на хигиената на сите типови коса.

Користење

Мала количина од шампонот темелно да се втрие во влажна коса, почнувајќи од коренот кон краевите. Добро исплакнете и по потреба повторете ја постапката.

Picture of 100 ml pack
100 ml pack

Етикета: 6050

Член поени: 1,9

Availability: In stock
€4,40