Close
Picture of Течен сапун

Течен сапунДоминантна растенија
коморач, камилица,, ајдучка трева
Ефекти

Honey Liquid Soap е благ сапун за често миење на рацете. Потполно ги отстранува нечистотиите, притоа сочувувајќи ја природната влажност на кожата, и делува силно антигабично и антибактериски. Наменет е за целото семејство. Богатата мешавина од мед и билни екстракти прикладна е за сите типови на кожа, вклучувајќи ја и најчувствителната. Пружа чувство на чистота.

Користење

Истиснете доза од сапунот на влажна дланка и неколку минути тријте ја целата дланка за кожата да ги впие активните состојки. Исплакнете со вода.

Picture of 250 ml pack
250 ml pack

Етикета: 7010

Член поени: 2,7

Availability: In stock
€6,25