Close
Picture of Мултивитаминска за лице

Мултивитаминска за лицеДоминантна растенија
невен, авокадо, гераниум

Product developed for facial care, can also be applied on neck and torso and other skin surfaces.  Contains some of natures most treasured ingredients:  honey, beeswax, cocoa butter, vitamin complex, essential oils and extracts of medicinal herbs, almond, castor and olive plant oils -  and other additives of natural origin. It nourishes, regenerates, refreshes, retains moisture and cleans the skin. It is an excellent product for all seasons and all weather conditions, because it prevents skin dryness and protects it from the cold.

Ефекти

Дополнително ја зголемува активноста и метаболизмот на клетките на кожата и микроклеточната циркулација, и го стимулира процесот на регенерација, со максимална хидратација и нега. Покрај висококвалитетните основни состојки (мед, пчелин восок, како путер, комплекс витамини, етерични масла), содржи и комбинација од морков во соино масло, масло од авокадо и невен, која е заслужна за засилениот благотворен ефект. Обезбедува нега на сите типови на кожа на лице, врат и торзо. Погодна е за употреба во сите временски прилики, бидејќи ја штити кожата од надворешните влијанија.

Користење

Се нанесува во мала количина, со влажни раце на влажна, исчистена кожа.

Picture of 30 ml pack
30 ml pack

Етикета: 1403

Член поени: ,

€12,55