Close
Picture of Масло за нега

Масло за негаДоминантна растенија
гераниум, цимет, еукалиптус

Special combination of plant oils, essential oils and medicinal plants extracts. It gives the skin elasticity and freshness, and the vitamin complex slows down the aging process. It also stimulates the nerve endings that increase the sense of touch, creating a very pleasant feeling. Applies to wet skin. Needs to be kept in a cool and dark place.

* Due to its specific manufacturing process and composition it is produced only in the period from June to August, in limited quantities.

Ефекти

Со богатата содржина на лековити билки, делува на метаболичките процеси, доведу вајќи ја кожата до состојба на потполна рамнотежа. Со ситмулирање на нервните завршетоци, се засилува чувството на допир и се генерира чувство на пријатност. Активните биолошки екстракти ги оживуваат основните клеточни функции и ја забрзуваат меѓуклеточната размена, пружајќи ѝ ги на кожата потребните хранливи состојки, зајакнувајќи го епидермот и создавајќи заштитен филм на целата третирана површина.

Користење

Се нанесува на влажна кожа.

Picture of 55 ml
55 ml

Етикета: 4950

Член поени: 6,4

Availability: In stock
€14,70

Picture of 200 ml pack
200 ml pack

Етикета: 4900

Член поени: 15,2

Availability: In stock
€32,10