Close
Picture of Масло за нега

Масло за негаДоминантна растенија
лаванда, портокал, лимон

Mild, refreshing oil for everyday skin care. It contains vitamins and essential oils of citruses: lemon, orange, grape fruit, bergamot... Apply to wet skin. Do not use before or during sunbathing or solarium visit.

Ефекти

Силните антиоксиданси, витамините E и C, прават ова масло да го неутралзира штетното дејство на слободните радикали, истовремено поттикнувајќи го развојот на сврзното ткиво на кожата, со што се враќа свежината и ведрината. Заради тоа кожата останува мазна и здрава. Исклучително освежува благодарение на присуството на овошни киселини од лимон и портокал. Погодно е за редовна нега на кожата.

Користење

Се нанесува на влажна кожа.

Picture of 200 ml pack
200 ml pack

Етикета: 4800

Член поени: 4,7

Availability: In stock
€14,40