Close
Picture of Крема за кожна галантерија

Крема за кожна галантерија
Ефекти

Штити од влага, сонце и сол, ја враќа еластичноста и природниот сјај, го спречува симнувањето на бојата, сушењето и пукањето на кожата... Моментално ги отстранува флеките од мувла, влага, ацетон, стипса... Има пријатен мирис, козметички квалитет и безбоен е. Погоден е за предмети од мазна, лакирана, природна и вештачка кожа, од сите квалитети (јакни, патики, чевли, чанти, паричници, ремени, копачки, топки, мебел, автомобилски ентериер...). Повеќекратно ја продолжува трајноста на кожените предмети, и гумените и гумираните заптивни делови (на фрижидери, автомобили...). Овој производ практично е неопходен во секое домаќинство.

Користење

Се нанесува во тенок слој на сува површина, се чека неколку минути и се полира со мека крпа (најдобро свилена). На тој начин се симнува вишокот кој кожата не го впила и се спречува лепењето на прашина.

Picture of 40 ml pack
40 ml pack

Етикета: 5240

Член поени: 1,6

Availability: In stock
€4,40

Picture of 200 ml pack
200 ml pack

Етикета: 5200

Член поени: 4,7

Availability: In stock
€13,10