Close
Picture of За петици

За петициДоминантна растенија
лаванда, маслинка, бадем

A mild product for the baby's tender skin. This product solves the dilemma of mothers that care about natural products for their children because all the raw material used to make this product originates entirely from the nature: honey, beeswax, olive oil, paraffin oil, almond oil, enriched with essential oils of lavender, chamomile plant extract, thyme, vitamin A, D and E. It nourishes and regenerates the skin, protects it and does not irritate it. Prevents and helps in soothing the sore spots on the baby's skin. In the summer it keeps the natural moisture of skin and in winter it protects the skin from harmful external influences, cold, humidity and wind. Applies gently on wet skin.

Ефекти

Примарната функција на овој препарат е враќање на мекоста и отстранување на задебелувањата на кожата, како и омекнување на жуловите и лузн��те од чиреви, херпези и изгореници. Го поттикнува создавањето на младо поткожно ткиво и клетки на кожата, делувајќи превентивно против орожнувањето и настанувањето на задебелувања.
Основна намена на препаратот е нега и опоравување на огрубената кожа на петиците, шаките, лактовите и колената. Меѓутоа, заради докажаната ефикасност и благотворното дејство, може несметано да се користи на сите делови на кожата. Гарантирано ги решава проблемите со тврдите и испукани петици после само неколкудневна примена!

Користење

Мала количина на кремата се нанесува со влажни раце на влажна кожа, и благо се втрива. Се препорачува секојдневна употреба заради потврдените антигабични и антибактериски својства.

Picture of 45 ml pack
45 ml pack

Етикета: 1150

Член поени: ,

€7,90