Close
Picture of За осетлива кожа

За осетлива кожаДоминантна растенија
бадем, лаванда, маслина


Ефекти

Овој производ врз база на мед, пчелин восок, комплекс витамини, и билни и етерични масла, поседува природно својство на апсорпција и непропустливост на негативните надвореш-ни влијаниа, задоволувајќи ги основните потреби на овој тип на кожа. Витамински, хранлив, регенеративен препарат кој храни, подмладува и ги активира биолошките функции. Поседува благ состав, со ефект на смирување, нега, хидратација и заштита на кожата. Природно средство за комплетна нега на осетливата кожа, подложна на иритации.

Користење

Се нанесува во мала количина, со влажни раце, на влажна, исчистена кожа.

Picture of 30 ml pack
30 ml pack

Етикета: 1630

Член поени: 3,5

Availability: In stock
€9,00