Close
Picture of Беби купка

Беби купкаДоминантна растенија
маточина, камилица,, ајдучка трева
Ефекти

Honey Baby Bath е базирана на мед и екстракти и грижливо бирани билки – имела, маточина, мирудија, ајдучка трева, камилица, хмељ, коморач... Поседува смирувачко дејство на најосетливите делови на кожата. Основна намена на купката е нега и хигиена на кожата на бебињата, која сеуште нема развиено сопствени регулативни механизми.

Користење

Во водата за капење истурете малку купка и направете пена. После употреба да се исплакне со доста млака вода.

Picture of 130 ml pack
130 ml pack

Етикета: 7020

Член поени: 2,3

Availability: In stock
€4,80