Close
Picture of Антирид масло

Антирид маслоAнтирид масло беше внимателно избрани комбинација на растителни масла (маслиново, рициново и бадемово) билки и етерични масла. Таа содржи висок процент на витамини. Совршен за нега на тенка кожа околу очите, во седлото на вратот и во други делови на телото. Таа се чува во се излади, темно место.

Користење

Се применува на влажна кожа, нежна триење

products.recommendation

Antirid масло во комбинација со Hemel Anti-wrinkleom е најдобар избор за нега на кожата имаат тенденција брчки. Најдобри резултати се постигнуваат во текот на летото користење Hemel Anti-wrinklea утро (поради што штити од UVA филтер против сончеви зраци), а дел Анти-навремено совет Oila. Луѓето со сува и зрела типот на кожата треба да користите ова масло за нега на кожата, како и пред третман за Hemel Antiwrinkle (antirid).

Picture of 55 ml pack
55 ml pack

Етикета: 1550

Член поени: 6,7

Availability: In stock
€15,40