Close
Picture of Шампон за мрсна коса

Шампон за мрсна косаДоминантна растенија
мајчина душица, маточина, див костен
Ефекти

Успешно ја нормализира секрецијата на лојните жлезди и создавањето на масни наслаги, со што косата подолго останува бујна и чиста. Мултивитаминскиот комплекс, комбиниран со природни билни екстракти, учествува во процесот на оксидација и редукција на метаболизмот на мастите и го поттикнува создавањето на нови клетки. Приоритетна намена е нега и терапевтско влијаниена косата и кожата на главата кои се склони кон брзо мрсење.

Користење

Мала к��личина од шампонот темелно да се втрие во влажна коса, почнувајќи од коренот кон краевите. Добро исплакнете и по потреба повторете ја постапката. За оптимален терапевтски ефект, потребна е редовна употреба.

Picture of 100 ml
100 ml

Етикета: 6020

Член поени: 1,6

Availability: In stock
€3,40