Close
Picture of За нокти

За ноктиДоминантна растенија
портокал, лимон, рицинус
Ефекти

Основната функција на овој производ е заштита и нега на ноктите, како и забавување на растот на занокиците. Содржи рицинусово масло, етерични масла од цитруси и лаванда, пчелин восок... Со редовна употреба ноктите стануваат по јаки, отпорни и сјајни.

Користење

Мала количина втријте на ноктите и занок-тиците.

Picture of 30 ml pack
30 ml pack

Етикета: 1330

Член поени: 2,7

Availability: In stock
€7,00