Close
Picture of Шампон за сува коса

Шампон за сува коса


100 ml
€3,75

Доминантна растенија
рузмарин, камилица,, ајдучка трева
Ефекти

Биоактивните компоненти на шампонот директно делуваат на исушената кожа на главата и оштетената и сува коса, враќајќи им ја природната влажност, мекоста, сјајот и еластичноста. Активните компоненти кај шампоните се наоѓаат во надворешната фаза, па на тој начин ,,директно” делуваат на кожата на главата и косата.

Користење

Мала количина од шампонот темелно да се втрие во влажна коса, почнувајќи од коренот кон краевите. Добро исплакнете и по потреба повторете ја постапката. За оптимален терапевтски ефект, потребна е редовна употреба.