Close
Picture of Мултивитаминска за нокти

Мултивитаминска за ноктиДоминантна растенија
авокадо, морков, портокал
Ефекти

Покрај рицинусовото масло, производот содржи и етерични масла од цитруси, лаванда, пчелин восок, како и мулти-витаминска комбинација од морков, масло од соја, авокадо и невен. Со редовна употреба се активира микроциркулацијата на клетките со што се постигнува забрзан раст на ноктите, како и нивно зајакнување и побрза регенерација.

Користење

Мала количина втријте на ноктите и занок-тиците.

Picture of 30 ml
30 ml

Етикета: 1303

Член поени: 5,4

Availability: In stock
€10,60