Close
Picture of За лице

За лицеДоминантна растенија
лаванда, гераниум, смрека
Ефекти

Активните состојки од медот, пчелиниот восок, какао путерот, етеричните масла и витамини, минерали и олигоелементи, пружаат сé што ѝ е на кожата потребно за да биде здрава и затегната. Длабински ја чисти и овлажува, го спречува исушувањето и штити од негативните надворешни влијанија и истовремено ја храни. Служи за природна, целодневна, оптимална нега на сите типови на кожа на лицето, вратот и торзото. Погодна е за дење и ноќе, и за сите сезони и временски услови.

Користење

Се нанесува во мали количини, со влажни раце на влажна, исчистена кожа.

Picture of 30 ml pack
30 ml pack

Етикета: 1430

Член поени: 3,4

Availability: In stock
€8,85